Împreună de acasă

 

Alexandra Ciocan Fundația de Abilitare Speranța

6% Complete
300 RON
Sumă strânsă
5,000 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

2020 este despre UnLoc, din Timișoara, un serviciu de locuire în comunitate și sprijin individualizat pentru persoanele adulte cu dizabilități și trecut instituțional.

Când am găsit UnLoc, am dat de o echipă aflată la început, care, cu pași mici, nesiguri, dar hotărâți, construiește un model frumos de locuire și sprijin pentru persoanele cu dizabilități. Este o muncă dinamică, plină de provocări, care te ”ține în priză”.

UnLoc este despre comunitate și despre încredere în ceilalți.

Este, însă, și o inițiativă care nu poate merge mai departe fără resurse financiare. Tocmai de aceea, am ales ca, anul acesta, să îmi donez ziua de naștere pentru UnLoc. Tare m-aș bucura dacă ați alege să fiți și voi parte din această comunitate, prin donațiile voastre.

Vă mulțumesc că sunteți alături de mine și, dacă vă place ideea, vă puteți dărui și voi ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația de Reabilitare Speranța (FAS) are peste 27 de ani de experiență în furnizarea de servicii pentru copiii cu dizabilități și nevoi speciale (sprijin, recuperare, reabilitare), pentru părinții și familiile lor (informații, consiliere, sprijin). 

 

UnLoc sprijină traiul în comunitate al persoanelor cu dizabilități, ca alternativă la instituționalizare, și promovează viața independentă ca drept fundamental al omului.

 

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

1 Donații

Anonymous

300 RON
12 Apr 2020
Alexandra Ciocan : Fundația de Abilitare Speranța
Împreună de acasă