Împreună pentru UnLoc

De ce UnLoc?

Credem că fiecare persoană are dreptul de a alege să trăiască în comunitate, cu sprijinul de care are nevoie.

Ce facem?

Furnizăm servicii de locuire în comunitate și sprijin individualizat persoanelor adulte cu dizabilități și trecut instituțional.

Documentăm modul de replicare a serviciului și încurajăm alte organizații să ia inițiative similare.

Promovăm campanii de informare cu privire la nevoia de dezinstituționalizare, precum și prevenirea riscului de instituționalizare.

În ultimele 10 luni, echipa UnLoc a dezinstituționalizat și a sprijinit zilnic șase adulți care locuiesc în trei locuințe protejate licențiate. Bugetul serviciului social este de aproximativ 15.000 euro/lună. Echipa este formată din lucrători sociali, psiholog, asistent social, consilier vocațional, coordonator și voluntari-mentori.

2020 ne afectează și pe noi. Vrem să le putem oferi stabilitate beneficiarilor noștri, dar resursele financiare sunt tot mai mici, iar nevoile, tot mai mari.

Fondurile strânse sunt folosite pentru a acoperi plata salariilor, a chiriilor și utilităților pentru locuințe, achiziționarea de alimente, produse de igienă și curățenie pentru locatari.

Continuăm să credem că putem merge înainte doar împreună, cu sprijinul comunității.

Suntem mai buni la un loc!

[ Show more ]
Galantomi:

Donatii:

Suma:

6,782 RON

Evenimente fundraising

31 Dec 2020

Daruieste ziua ta ~ 2020

In beneficiul: Împreună pentru UnLoc

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi.

6,782 RON

Suma:

Galantomi:

Pagini fundraising

Împreună de acasă

Cu doi ani în urmă, lansam alături de omul-inspirație Eli Moldovan, serviciul UnLoc, sub umbrela Fundației de Abilitare Speranța. Primul an

6,000 RON Target
6,482 RON Suma

Împreună de acasă

2020 este despre UnLoc, din Timișoara, un serviciu de locuire în comunitate și sprijin individualizat pentru persoanele adulte cu dizabilități

5,000 RON Target
300 RON Suma