Împreună de acasă

Avem nevoie urgent de resurse financiare, astfel încât să putem acoperi cheltuielile de sprijin pentru suplimentarea echipei și pentru a putea oferi stabilitate beneficiarilor noștri.

Suntem în stare de alertă, facem tot ce putem pentru a preveni - am separat locatarii care încă merg la serviciu, de cei ce nu mai lucrează și am restructurat programul persoanelor de sprijin. Avem de luat decizii care nu sunt ușoare sau ieftine (am activat un al treilea apartament). Ne lipsesc materiale de protecție, dezinfectanți, avem nevoie de sprijin la nivel de echipă și la nivel de locatari.

Continuăm să credem că putem merge înainte doar împreună, cu sprijinul comunității.

[ Show more ]
Galantomi:

Donatii:

Suma:

Evenimente fundraising

31 dec 2020

Daruieste ziua ta ~ 2020

In beneficiul: Împreună de acasă

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă, în schimb, o donație pentru una dintre cauzele cu care tu simți că rezonezi.

Suma:

Galantomi:

Pagini fundraising

Împreună de acasă

2020 este despre UnLoc, din Timișoara, un serviciu de locuire în comunitate și sprijin individualizat pentru persoanele adulte cu dizabilități

5,000 RON Target
300 RON Suma