UnLoc

UnLoc furnizează servicii de locuire în comunitate și sprijin individualizat persoanelor adulte cu dizabilități și trecut instituțional. În același timp, documentează modul de replicare a serviciului și încurajează alte organizații să ia inițiative similare. Ne dorim să participăm la dezvoltarea de politici publice și monitorizarea implementării lor, cu privire la nevoia de dezinstituționalizare și traiul în comunitate ca drept fundamental al oricărui om.

Convingerea UnLoc este că persoanele cu dizabilitate trebuie să se bucure de aceleași drepturi și libertăți ca toți ceilalți cetățeni. Credem că fiecare persoană are un rol de jucat în societate și recunoaștem că diversitatea aduce beneficii sociale.  

Grupul țintă a trăit aproape toată viața în instituții și are dizabilități fizice, intelectuale și psiho-sociale. În Timiș sunt 684 persoane (10 centre, între 41 si 166 de persoane în fiecare). În 2019, 6 persoane vor ieși din instituții și se vor muta în apartamentele din Timișoara, iar, în 2020, vom avea 12 locatari. Bugetul total anual este de 280.000 euro. Fondurile strânse vor fi folosite pentru a acoperi cheltuieli legate de: plata salariilor și cursurilor de formare pentru personalul angajat, plata chiriilor și utilităților pentru locuințe, achiziționare de alimente, produse de igienă și curățenie pentru locatari.

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

2

Suma:

180 RON

Evenimente fundraising

31 Dec 2019

Dăruiește ziua ta ~ 2019

In beneficiul: UnLoc

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi. 

180 RON

Suma:

1

Galantomi:
2 Donatii

Pagini fundraising

unloc.eu

Cu aproape un an în urmă, lansam, alături de omul-inspirație Eli Moldovan, programul de dezinstituționalizare UnLoc, sub umbrela Fundației de Ab

4,500 RON Target
180 RON Suma
2 Donatii
4% Complete