Damaschin-Țecu Roxana - Fundația de Abilitare Speranța

180 RON Donatii stranse
4,500 RON Target
Vreau sa fac o donatie!

Cu aproape un an în urmă, lansam, alături de omul-inspirație Eli Moldovan, programul de dezinstituționalizare UnLoc, sub umbrela Fundației de Abilitare Speranța din Timișoara.

Am avut un an frumos, cu multe frustrări și cu și mai multe împliniri. Important e că avem acum o echipă fantastică și entuziastă, că avem două apartamente închiriate (curând, și al treilea), că am cunoscut oameni minunați în centrele rezidențiale din județ, și că primele două locuințe protejate vor avea locatari peste puțin timp. Zicem noi că suntem pregătiți să îi primim bine pe primii șase: ne-am definit valorile, ne-am structurat modul de lucru, avem colegi și voluntari de nădejde, am încheiat parteneriate cu angajatori, ONG-uri și autorități locale. Așteptăm acum cu drag momentul mutării lor!
În 14 noiembrie fac și eu 41 de ani. 40și1loc :)

Și profit de ocazie să-mi donez ziua de naștere UnLoc-ului nostru. Avem nevoie de sprijin financiar, acum în principal pentru chirii, pentru utilități, pentru activități în comunitate, pentru salarii, pentru cursuri și programe de dezvoltare pentru locatari.

Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația de Abilitare Speranța

Fundaţia de Abilitare Speranţa este o organizaţie neguvernamentală cu peste 20 de ani de activitate în sprijinul copiilor cu nevoi speciale şi al familiilor acestora, având ca misiune includerea acestor copii ȋn școli și grădiniţe obișnuite, precum și schimbarea mentalităţii și atitudinii faţă de ei.

UnLoc

UnLoc furnizează servicii de locuire în comunitate și sprijin individualizat persoanelor adulte cu dizabilități și trecut instituțional.

La multi ani, Rox!
15 Nov 2019